Agrarische bouw | Hallenbouw | Stallenbouw

De realisatie van een gebouw bestemd voor het houden van dieren vraagt om specialisme. Bij Aannemersbedrijf Teunissen beschikking we over dit specialisme. Onze medewerkers weten waar een stal aan moet voldoen en hoe we deze zo optimaal mogelijk realiseren. We denken daarbij mee met uw wensen en houden rekening met het welzijn van het pluimvee, de varkens, de koeien, de paarden etc…

Door onze jarenlange ervaring, weten we wat u als agrarische ondernemer graag wilt en op welke manier we u kunnen ontzorgen. We denken daarbij mee vanaf de tekening tot aan de ingebruikname.

Aannemersbedrijf Teunissen biedt u:

  • Experts op het gebied van stallenbouw
  • Volledige ontzorging: van tekening tot en met realisatie
  • Specialisten die weten wat er speelt in de agrarische sector en zo goed mogelijk op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving

Ook voor uw huis of kantoor

Naast het aanleggen van een stal, zorgen wij ook voor de bouw van een (bedrijfs)woning of kantoor. Door onze gedegen ervaring in de bouw of verbouw van woningen en bedrijfs- en kantoorpanden weten we ook hoe we deze moeten verwezenlijken.

Hallenbouw Venray

Meer weten over onze aanpak?

Neem contact met ons op.

Neem contact op

“Het bouwen van een stal is een specialistisch vak. We onderscheiden ons door onze kennis, ervaring én de kwaliteit van de werkzaamheden. We houden daarbij uiteraard rekening met het beschikbare budget."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

Bekijk project

Weijers (rundveestal)

Oostrum