Over Aannemersbedrijf Teunissen

Aannemersbedrijf Teunissen bestaat sinds 1930 en is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal bekend aannemersbedrijf, waar we op dit moment werken met een toegewijd team van 45 mensen. Ieder van hen is een expert in zijn vakgebied; van de calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman. Door de goede samenwerking tussen alle disciplines zorgen we voor een optimale oplevering van de verbouwing of de nieuwbouw.

Van idee tot gebruik

Naast particuliere, seriematige, recreatie en zorg gerelateerde woningbouw leggen wij ons toe op utiliteitsbouw, zoals bedrijfshallen, winkels en opslagruimtes. Daarbij is ons speerpunt een tevreden klant. We werken samen met verschillende partners die allemaal vanuit onze filosofie werken.

We denken mee van idee tot gebruik en zorgen ervoor dat u tevreden bent bij het in gebruik nemen van de woning of het gebouw. Die laatste puntjes op de i zijn voor ons net zo belangrijk als voor u.

Bij Aannemersbedrijf Teunissen

  • is de klant koning;
  • ervaart u een persoonlijke aanpak;
  • staat kwaliteit voorop, zowel van onze vakmensen als van de materialen die we gebruiken;
  • vindt u maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs;
  • vindt oplevering volgens planning plaats;
  • heeft u geen zorgen: wij nemen de verbouw of nieuwbouw graag van u over, zodat u zich op andere zaken kunt richten. 

Kwaliteit

Wij besteden veel aandacht aan optimalisatie en innovatie van bouwtechnieken. Kwaliteit, innovatie en leveringsbetrouwbaarheid garanderen we door te investeren in onze vakkundige medewerkers, werkprocessen en beste materialen.

Optimale bouw planning

U wilt dat uw (ver)bouw volgens planning verloopt. Wij ook! Voorafgaand aan een project maken wij een realistische planning en daar houden we ons aan. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Maatschappelijk betrokken in de regio

Uiteraard hebben we ook oog voor de ontwikkelingen in de samenleving en vinden we het belangrijk dat we ons steentje bijdragen in de regio. Dit doen we door diverse initiatieven te steunen:

Zorghuus
Het Zorghuus in Ysselsteyn is een burgerinitiatief voor kleinschalig wonen. Het is een nieuw thuis voor mensen met dementie, verstandelijke of meervoudige beperking die graag samen wonen en samen leven in het vertrouwde dorp.

Jera on Air
Jeugdige vrijwilliger helpen bij festival

Aannemersbedrijf Teunissen