Aannemer Utiliteitsbouw

Wanneer het gaat om het (ver)bouwen van een bedrijfshal, winkel, opslagruimte, kantoorpand of school, dan zoekt u een aannemer utiliteitsbouw met de benodigde ervaring. Het vraagt om experts in de utiliteitsbouw die weten aan welke eisen het gebouw moet voldoen en ook nog de wensen behartigen. Als utiliteitsbouw aannemer hebben we al vele projecten reeds gerealiseerd met ons vakkundige team van 45 personen, zorgt er voor dat elk project tot een succesvol eind wordt gebracht.

Utiliteitsbouw door Aannemersbedrijf Teunissen

Sinds de start van Aannemersbedrijf Teunissen in 1930 zijn wij gegroeid tot een regionaal bekend aannemersbedrijf. Binnen het bedrijf is iedereen specialist op zijn/haar vakgebied. Zo zal de calculator niet te vinden zijn met een troffel in de hand, en een metselaar niet achter de pc. Iedereen is een vakman in zijn/haar vakgebied. Door de goede samenwerking tussen deze vakmensen, zorgt aannemersbedrijf Teunissen dat ieder utiliteitsbouw project tot een succesvol resultaat komt.

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

De meerwaarde van Aannemersbedrijf Teunissen

De keus voor een aannemer utiliteitsbouw gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Vandaar dat wij u onze meerwaarde bieden:

  •   Onze experts hebben jarenlange ervaring op verschillende bouwprojecten;
  •   Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het ontwerp en de keuze van materialen;
  •   Wij voeren het uit, geheel volgens uw wensen en eisen;
  •   Oplevering binnen de afgesproken tijd.

Meer weten over utiliteitsbouw mogelijkheden?

Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam als aannemer utiliteitsbouw projecten. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer utiliteitsbouw in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Wanneer u voornemend bent om een utiliteitspand te gaan plaatsen, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk project

Hockeyclub

Venray

Bekijk project

Van Dijck Groenteproducties BV

America

Bekijk project

Berry Brothers (migrantenwoningen)

Maasbree

Bekijk project

Kindcentrum 't Loont

Overloon

Wat is utiliteitsbouw

Onder utiliteitsbouw verstaan wij bouwwerken welke met een bepaald ‘nut’ gebouwd worden. Zo kun je denken aan kantoorgebouwen, overheidsgebouwen, zorginstellingen, opleidingsinstituten maar ook fabrieken of restaurants. Utiliteitsbouw zal dus nooit een woonbestemming betreffen. Als aannemer utiliteitsbouw zorgt Aannemersbedrijf Teunissen voor een succesvolle oplevering van dit nuts-gebouw.