Aannemer Venray

Sinds de oprichting van Aannemersbedrijf Teunissen in 1930 is Teunissen gegroeid tot een veel geziene aannemer Venray. Met een ligging op steenworp afstand van Venray, zijn wij in staat om uw bouwproject in Venray tot een succes te maken. Ons team van 45 vakspecialisten staat voor u klaar om uw bouwproject op te pakken als aannemer in Venray.

Wie is Aannemersbedrijf Teunissen

Aannemersbedrijf Teunissen bestaat sinds 1930 en is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal bekend aannemersbedrijf, waar we op dit moment werken met een toegewijd team van 45 mensen. Ieder van hen is een expert in zijn vakgebied; van de calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman. Door de goede samenwerking tussen alle disciplines zorgen we voor een optimale oplevering van de verbouwing of de nieuwbouw.

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

Wat kan Teunissen betekenen voor u: Aannemer Venray

Aannemersbedrijf Teunissen stelt als doel een tevreden klant te hebben en behouden. Dit betekent dat wij pas tevreden zijn wanneer u dat ook bent. Wij denken mee in het proces en zullen de blootliggende problemen passend oplossen zodat u een zorgeloos traject doorloopt. Met als resultaat dat u een tevreden klant bent, wat ons een tevreden aannemer maakt in Venray.

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

De meerwaarde van Aannemersbedrijf Teunissen

De keus voor een aannemer gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Bij de keuze voor ons als aannemer verzekeren wij u dat:

  •  Onze experts hebben jarenlange ervaring op verschillende bouwprojecten;
  •  Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het ontwerp en de keuze van materialen;
  •  Wij voeren het uit, geheel volgens uw wensen en eisen;
  •  We leveren op binnen de afgesproken tijd.

Aannemer Venray inhuren

Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam als aannemer in Venray. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Wanneer u voornemend bent om een project te gaan starten, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk project

Familie Kuppens

Eersel

Bekijk project

Familie Frencken

Weert

Bekijk project

Familie Duysens

Nederweert

Bekijk project

Familie Claessens

Ysselsteyn