Woningbouw | van bouwkavel tot kasteel

Het verbouwen of bouwen van een huis is een gespecialiseerd vak. Elk huis is uniek en wordt door ons ook op die manier aangepakt. Samen met u kijken we naar de beste manier om uw dromen werkelijkheid te laten worden. We maken een selectie van de beste materialen, passend bij uw wensen én we plannen  realistisch; de oplevering vindt altijd plaats op de afgesproken einddatum.

Samenwerking met Livingstone

Livingstone is een landelijk expert op het gebied van villabouw. Voor de regio Zuidoost-Nederland zijn wij het aangewezen aannemersbedrijf om de bouw van deze woningen te realiseren. We werken daarvoor nauw samen met Livingstone en natuurlijk met u. De kwaliteit van Livingstone en Teunissen sluiten naadloos op elkaar aan. Uw wensen worden optimaal gerealiseerd.

Ook verbouw van uw huidige woning

Gaat u uw huidige woning verbouwen? Kiest u voor een aanbouw of gaat u voor renovatie? De specialisten bij Aannemersbedrijf Teunissen zorgen ervoor dat uw aanpassingen ten aanzien van een nieuwe badkamer, keuken, aanbouw of dakrenovatie volgens uw wensen én binnen de planning worden voltooid.

 

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

Bekijk project

Familie Kuppens

Eersel

Bekijk project

Familie Frencken

Weert

Bekijk project

Familie Duysens

Nederweert

Bekijk project

Familie Claessens

Ysselsteyn