Utiliteitsbouw | Winkels & Kantoren

Wanneer u wilt starten met het bouwen van een bedrijfshal, winkel, opslagruimte, kantoorpand of school, dan zoekt u een aannemer utiliteitsbouw met de benodigde ervaring. Het vraagt om experts in de utiliteitsbouw die weten aan welke eisen het gebouw moet voldoen en ook nog de wensen behartigen. Als utiliteitsbouw aannemer hebben we al vele projecten reeds gerealiseerd met ons vakkundige team van 45 personen, zorgt er voor dat elk project tot een succesvol eind wordt gebracht.

De meerwaarde van Aannemersbedrijf Teunissen

De keus voor een aannemer utiliteitsbouw gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Vandaar dat wij u onze meerwaarde bieden:

  • Onze experts hebben jarenlange ervaring op verschillende utiliteitsbouwprojecten;
  • Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het ontwerp en de keuze van materialen;
  • Wij voeren het uit, geheel volgens uw wensen en eisen;
  • Oplevering binnen de afgesproken tijd.

Kortom, hoogwaardige verbouw of nieuwbouw tegen een scherpe prijs en conform afspraak!

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Utiliteitsbouw Venray

Passende offerte op maat?

Heeft u plannen voor het bouwen of verbouwen van een bedrijfshal of kantoorpand? 
Neem contact op met Martien Pouwels. 

Neem contact op

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

Bekijk project

Hockeyclub

Venray

Bekijk project

Van Dijck Groenteproducties BV

America

Bekijk project

Inter Continental BV

Ysselsteyn

Bekijk project

Autobedrijf Peters

Ysselsteyn

Utiliteitsbouw door Aannemersbedrijf Teunissen

Sinds de start van Aannemersbedrijf Teunissen in 1930 zijn wij gegroeid tot een regionaal bekend aannemersbedrijf. Binnen het bedrijf is iedereen specialist op zijn/haar vakgebied. Zo zal de calculator niet te vinden zijn met een troffel in de hand, en een metselaar niet achter de pc. Iedereen is een vakman in zijn/haar vakgebied. Door de goede samenwerking tussen deze vakmensen, zorgt aannemersbedrijf Teunissen dat ieder utiliteitsbouw project tot een succesvol resultaat komt.

Wat is utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw projecten zijn bouwprojecten welke met een bepaald ‘nut’ worden gebouwd. Denk hierbij aan kantoorgebouwen, overheidsgebouwen, zorginstellingen, opleidingsinstituten maar ook fabrieken of restaurants. Even kort door de bocht: utiliteitsbouw zal nooit een woonbestemming betreffen. Als aannemer in utiliteitsbouw zorgt Aannemersbedrijf Teunissen voor een succesvolle oplevering van dit nuts-gebouw.

Meer weten over utiliteitsbouw mogelijkheden?

Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam als aannemer utiliteitsbouw projecten. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer utiliteitsbouw in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Wanneer u voornemend bent om een utiliteitspand te gaan plaatsen, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.