Kantoor bouwen

Wanneer u een kantoorpand gaat (ver)bouwen heeft u een aannemer nodig met de benodigde ervaring in utiliteitsbouw. Er zijn namelijk experts voor nodig om te weten aan welke eisen het gebouw moet voldoen als het gaat om een kantoor bouwen in Venray. Aannemersbedrijf Teunissen is gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Met ons team van 45 vakspecialisten hebben wij al veel utiliteitsprojecten in Venray en omgeving uitgevoerd. Waarbij we ieder project binnen de besproken datum hebben opgeleverd en naar een succesvol einde hebben weten brengen.

Kantoor bouwen met Aannemersbedrijf Teunissen

Een nieuwbouw kantoor bouwen is voor Aannemersbedrijf Teunissen gesneden koek. Al sinds 1930 zijn wij een regionaal bekend bouwbedrijf gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Bij ons bouwbedrijf bent u verzekerd van een succesvol traject en is iedere specialist een expert in zijn eigen vakgebied. Alle disciplines gaan efficiënt en in sterk teamverband te werk om een optimaal verloop te realiseren. Wij nemen alles omtrent de bouw van uw kantoor volledig uit handen waardoor u zich op andere zaken kunt richten. Daarin is een realistische bouw planning van onmiskenbaar belang. Wij hanteren bij ieder project een nauwkeurig tijdsplan want bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

Kantoor laten bouwen?

Heeft u plannen om een kantoor te bouwen in de omgeving van Venray, Limburg? Wanneer u een kantoor gaat bouwen en hiervoor een aannemer in de arm wilt nemen dan gaat deze keuze natuurlijk niet over één nacht ijs. Daarom bieden wij u deze meerwaarde:

  •   Onze experts hebben jarenlange ervaring in utiliteitsbouw;
  •   Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het ontwerp en de keuze van materialen;
  •   Wij voeren het uit, geheel volgens uw wensen en eisen;
  •   Oplevering binnen de afgesproken tijd.

Bekijk project

Hockeyclub

Venray

Bekijk project

Van Dijck Groenteproducties BV

America

Bekijk project

Berry Brothers (migrantenwoningen)

Maasbree

Bekijk project

Kindcentrum 't Loont

Overloon

Kosten van een kantoor bouwen

De kosten van een kantoor bouwen kunnen sterk variëren. Juist daarom bent u bij Aannemersbedrijf Teunissen verzekerd van eerlijke prijzen en nog belangrijker; een bouw zonder zorgen. Dit betekent dat de bouwplanning ook altijd behaald wordt. Geen excuses, wij regelen het voor u binnen de afgesproken tijd. Daarbij staat klanttevredenheid voorop; wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vanaf het ontwerp en de keuze van materialen zullen wij u begeleiden en bewaken wij de bouwkosten. Kortom, hoogwaardige verbouw of nieuwbouw tegen een scherpe prijs en een kantoor bouwen volgens afspraak!

Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam als aannemer utiliteitsbouw. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Bent u voornemend om een Utiliteitsbouw project te gaan starten? Aannemersbedrijf Teunissen kan u voorzien van een overzicht in kosten en de bouwkosten per m2. Neem contact op met Martien Pouwels om de mogelijkheden te bespreken en de kosten voor een kantoor bouwen. Wij zorgen voor een passende offerte op maat.

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Martien Pouwels. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op