Kantoor bouwen Venray

Een kantoor bouwen Venray of verbouwen vraagt om mensen met expertise. Bouwspecialisten die weten aan welke eisen het gebouw moet voldoen en dat ook realiseren. Daarbij kunnen de opdrachtgevers rekenen op klantgerichte begeleiding bij het hele traject van het kantoor bouwen Venray. Dit begint al vanaf het eerste ontwerp. Door de ervaring van Aannemersbedrijf Teunissen, durven wij ons wel specialist te noemen in de bouw van bedrijfskantoren. Bij de bouw van een bedrijfskantoor geven wij ook eerlijke prijzen. Dit komt tot stand door duidelijke afspraken te maken en een mooi overzicht te maken van de bedrijfskantoor bouw kosten. Zo voorkomen wij dat u bij een kantoor bouwen Venray voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bouw bedrijfskantoor door Aannemersbedrijf Teunissen

De bouw van een bedrijfskantoor is voor Aannemersbedrijf Teunissen gesneden koek. Al sinds 1930 zijn wij een regionaal bekend bouwbedrijf gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Met een toegewijd team van 45 specialisten bent u bij ons bouwbedrijf verzekerd van een succesvol traject. Iedere specialist is een expert in zijn eigen vakgebied; van de calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman. Alle disciplines gaan efficiënt en in sterk teamverband te werk om een optimaal verloop te realiseren. Wij nemen alles omtrent de bouw bedrijfskantoor volledig uit handen waardoor u zich op andere zaken kunt richten. Natuurlijk kan een realistische bouw planning hierin nooit ontbreken. Wij hanteren bij ieder kantoor bouw project een nauwkeurig tijdsplan want bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

De meerwaarde van utiliteitsbouw bij Aannemersbedrijf Teunissen

De keuze van een aannemer gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Wanneer u op zoek bent naar een aannemer utiliteitsbouw wilt u in Venray natuurlijk verzekerd zijn van:

  •   Experts met jarenlange ervaring in utiliteitsbouw;
  •   Begeleiding vanaf het allereerste begin met advies over het ontwerp en de keuze van materialen;
  •   Uitvoering geheel volgens uw wensen en eisen;
  •   Oplevering binnen de afgesproken tijd.

Kosten aannemer Venray

Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam als aannemer utiliteitsbouw Venray. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Bent u voornemend om een project te gaan starten in Venray? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk project

Hockeyclub

Venray

Bekijk project

Van Dijck Groenteproducties BV

America

Bekijk project

Berry Brothers (migrantenwoningen)

Maasbree

Bekijk project

Kindcentrum 't Loont

Overloon

Bouw kantoorpand kosten

Door onze jarenlange ervaring, zijn wij geen vreemden in de utiliteitsbouw. Bij de bouw van een kantoorpand wilt u natuurlijk een duidelijk overzicht van de bouw kantoorpand kosten. Bij onze utiliteitsbouw specialisten bent u gegarandeerd van een duidelijk overzicht van de prijzen en nog belangrijker; een bouw zonder zorgen. Dit betekent dat wij de bouwplanning altijd zullen volgen. Geen excuses, wij regelen het voor u binnen de afgesproken tijd. Daarbij staat de klant centraal; wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vanaf het begin zullen wij u begeleiden met het ontwerp, materialen en zo bewaken wij direct de bouwkosten. Kortom, een hoogwaardig kantoor bouwen Venray tegen een scherpe prijs en een bouw volgens afspraak!

Kantoor bouwen Venray?

Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam als aannemer utiliteitsbouw. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Bent u voornemend om een Utiliteitsbouw project te gaan starten? Aannemersbedrijf Teunissen kan u voorzien van een overzicht in kosten en de bouwkosten per m2. Neem contact op met Martien Pouwels om de mogelijkheden te bespreken en de kosten voor een kantoor bouwen. Wij zorgen voor een passende offerte op maat.

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Martien Pouwels. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op