Bedrijfshal bouwen

Een bedrijfshal bouwen of het (ver)bouwen van een winkel, opslagruimte of kantoorpand vraagt om experts; bouwspecialisten die weten aan welke eisen het gebouw moet voldoen én dat ook realiseren. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op hoogwaardige begeleiding bij een bedrijfshal bouwen direct vanaf het eerste ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in utiliteitsbouw en werken enkel met een passende offerte op maat. Samen berekenen we de bouwkosten zodat u vooraf een overzicht heeft van de prijzen en de bouwkosten per m2. Op deze manier voorkomen wij dat u bij een bedrijfshal bouwen voor verrassingen komt te staan.

Bedrijfshal door Aannemersbedrijf Teunissen

Een nieuwbouw bedrijfshal bouwen is voor Aannemersbedrijf Teunissen gesneden koek. Al sinds 1930 zijn wij een regionaal bekend bouwbedrijf gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Met een toegewijd team van 45 specialisten bent u bij ons bouwbedrijf verzekerd van een succesvol traject. Iedere specialist is een expert in zijn eigen vakgebied; van de calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman. Alle disciplines gaan efficiënt en in sterk teamverband te werk om een optimaal verloop te realiseren. Wij nemen alles omtrent de bouw van uw bedrijfshal volledig uit handen waardoor u zich op andere zaken kunt richten. Daarin is een realistische bouw planning van onmiskenbaar belang. Wij hanteren bij ieder bouwproject een nauwkeurig tijdsplan want bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

Kosten van een bedrijfshal bouwen

Door de jarenlange ervaring van onze experts zijn wij geen vreemden met de kosten van een bedrijfshal bouwen. Bij ons bouwbedrijf bent u verzekerd van eerlijke prijzen en nog belangrijker; een bouw zonder zorgen. Dit betekent dat de bouwplanning ook altijd behaald wordt. Geen excuses, wij regelen het voor u binnen de afgesproken tijd. Daarbij staat klanttevredenheid voorop; wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vanaf het ontwerp en de keuze van materialen zullen wij u begeleiden en bewaken wij de bouwkosten. Kortom, hoogwaardige verbouw of nieuwbouw tegen een scherpe prijs en een bedrijfshal bouwen volgens afspraak!

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

Bedrijfshal laten bouwen?

Bent u benieuwd naar de bouwkosten bedrijfshal bouwen? Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam als aannemer utiliteitsbouw. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Bent u voornemend om een Utiliteitsbouw project te gaan starten? Neem contact op met Martien Pouwels om de mogelijkheden te bespreken en de kosten bedrijfshal bouwen. Wij zorgen voor een passende offerte op maat.

Bekijk project

Hockeyclub

Venray

Bekijk project

Van Dijck Groenteproducties BV

America

Bekijk project

Inter Continental BV

Ysselsteyn

Bekijk project

Autobedrijf Peters

Ysselsteyn