Loods bouwen

Een loods bouwen of verbouwen, vraagt om experts; bouwspecialisten die weten aan welke eisen het gebouw moet voldoen én dat ook realiseren. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op hoogwaardige begeleiding bij een bedrijfshal bouwen direct vanaf het eerste ontwerp. Door de ervaring opgedaan in de loodsen bouw, durven wij wel te stellen dat het een van onze specialismen is geworden. Daarbij hoef je niet te gissen naar de prijzen, wanneer je een loods laat bouwen door Aannemersbedrijf Teunissen, maken we duidelijke afspraken en krijgt u een mooi overzicht voor de bedrijfsloods bouwen prijzen. Op deze manier voorkomen wij dat u bij een loods bouwen voor verrassingen komt te staan.

Loods bouwen door Aannemersbedrijf Teunissen

Een bedrijfsloods bouwen is voor aannemersbedrijf Teunissen gesneden koek. Al sinds 1930 zijn wij een regionaal bekend bouwbedrijf gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Met een toegewijd team van 45 specialisten bent u bij ons bouwbedrijf verzekerd van een succesvol traject. Iedere specialist is een expert in zijn eigen vakgebied; van de calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman. Alle disciplines gaan efficiënt en in sterk teamverband te werk om een optimaal verloop te realiseren. Wij nemen alles omtrent de bouw van uw bedrijfsloods volledig uit handen waardoor u zich op andere zaken kunt richten. Daarin is een realistische bouw planning van onmiskenbaar belang. Wij hanteren bij ieder loods bouw project een nauwkeurig tijdsplan want bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

Bedrijfsloods bouwen prijzen

Door de jarenlange ervaring van onze experts zijn wij geen vreemden voor bedrijfsloods bouwen prijzen. Bij onze tak van utiliteitsbouw bent u verzekerd van eerlijke prijzen en nog belangrijker; een bouw zonder zorgen. Dit betekent dat de bouwplanning ook altijd behaald wordt. Geen excuses, wij regelen het voor u binnen de afgesproken tijd. Daarbij staat klanttevredenheid voorop; wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vanaf het begin zullen wij u begeleiden met het ontwerp, materialen en zo bewaken wij direct de bouwkosten. Kortom, hoogwaardige loodsen bouw tegen een scherpe prijs en een loods laten bouwen volgens afspraak!

Bekijk project

Hockeyclub

Venray

Bekijk project

Van Dijck Groenteproducties BV

America

Bekijk project

Inter Continental BV

Ysselsteyn

Bekijk project

Autobedrijf Peters

Ysselsteyn

Loods bouwen?

Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam in de loodsen bouw. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Bent u voornemend om een Utiliteitsbouw project te gaan starten? Aannemersbedrijf Teunissen kan u voorzien van een overzicht in kosten en de bouwkosten per m2. Neem contact op met Martien Pouwels om de mogelijkheden te bespreken en de kosten voor een kantoor bouwen. Wij zorgen voor een passende offerte op maat.

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Martien Pouwels. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op