Bedrijfspand bouwen

Denkt u over een bedrijfspand bouwen? Een bedrijfspand of winkel, opslagruimte of kantoorpand (ver)bouwen vraagt om experts; mensen die weten aan welke eisen het gebouw moet voldoen én dat ook realiseren. Aannemersbedrijf Teunissen biedt u de hoogwaardige begeleiding direct vanaf het eerste ontwerp bij het bedrijfspand bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in utiliteitsbouw en werken enkel met een passende offerte op maat. Samen berekenen we vooraf de kosten bedrijfspand bouwen zodat u een overzicht krijgt en niet voor verassingen komt te staan.

Bedrijfspand door Aannemersbedrijf Teunissen

Als het gaat om een bedrijfspand bouwen bent u bij Aannemersbedrijf Teunissen op het juiste adres. Al sinds 1930 is Aannemersbedrijf Teunissen een regionaal bekend bouwbedrijf gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Met een toegewijd team van 45 specialisten bent u bij ons bouwbedrijf verzekerd van een succesvol traject met een bedrijfspand bouwen. Iedere specialist van Aannemersbedrijf Teunissen is een expert in zijn vakgebied; van de calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman. Door de goede samenwerking tussen alle disciplines zorgen we voor een optimale oplevering. Bij een bedrijfspand bouwen zoals een hal, loods, winkel of opslagruimte is het van belang dat alle experts snel met elkaar schakelen en u volledig ontzorgd wordt. Dát is waar ons team gedurende het hele traject van uw bedrijfspand bouwen de focus heeft liggen. Wij nemen alle zorgen van de bouw volledig uit uw handen waardoor u zich op andere zaken kunt richten. Daarin is een optimale planning van onmiskenbaar belang. Wij zorgen voor een realistische bouwplanning want bij ons geldt: afspraak is afspraak! Zo gaan er ook geen verrassingen ontstaan over de bedrijfspand bouwen prijzen.

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

Utiliteitsbouw vraagt om experts

Bij ons bouwbedrijf bent u verzekerd van utiliteitsbouw volgens planning en nog belangrijker; utiliteitsbouw zonder zorgen. De bouwexperts van Aannemersbedrijf Teunissen zullen u volledig ontzorgen. Met een breed portfolio in de utiliteitsbouw en jarenlange ervaring met een bedrijfspand bouwen garanderen wij een succesvolle oplevering op de afgesproken tijd. Ook voor een (ver)bouw van een winkel, opslagruimte, kantoorpand of bedrijfsloods kunt u bij ons terecht. Grote utiliteitsbouw projecten zoals distributiecentra, kantoorpanden, appartementencomplexen, schoolgebouwen, fabrieken of winkels treft u ook aan in ons portfolio. Utiliteitsbouw en een bedrijfspand bouwen is ons niet vreemd, wij weten wat we moeten doen.

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

Bedrijfspand laten bouwen?

Bij een bedrijfspand laten bouwen, komen vaak dezelfde vragen naar boven. Wat zijn de:

  • Bedrijfspand bouwen kosten
  • Bouwkosten bedrijfspand per m2
  • Referenties van andere bedrijfsbouw projecten

Aannemersbedrijf Teunissen zorgt voor een passende offerte op maat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Neem contact op met Martien Pouwels om de mogelijkheden te bespreken voor een bedrijfspand bouwen.

Bekijk project

Hockeyclub

Venray

Bekijk project

Van Dijck Groenteproducties BV

America

Bekijk project

Inter Continental BV

Ysselsteyn

Bekijk project

Autobedrijf Peters

Ysselsteyn