Aannemer zorg

Wanneer u zoekt naar een Aannemer zorg, bent u op het juiste adres bij Aannemersbedrijf Teunissen. Aannemersbedrijf Teunissen is een aannemersbedrijf uit Venray, met de benodigde ervaring om de zorginstelling bouw voorspoedig te laten verlopen. Tijdens een zorg utiliteitsbouw project houdt Aannemersbedrijf Teunissen uw wensen en eisen in het oog en komt met passende oplossingen. Met een vakkundig team van 45 personen, heeft Aannemersbedrijf Teunissen de benodigde kennis en ervaring in huis om als aannemer zorg aan de slag te gaan.

Betrouwbaarheid als uw aannemersbedrijf zorg

Sinds de start van Aannemersbedrijf Teunissen in 1930 zijn wij gegroeid tot een regionaal bekend aannemersbedrijf. Binnen het bedrijf is iedereen specialist op zijn/haar vakgebied. Zo zal de calculator niet te vinden zijn met een troffel in de hand, en een metselaar niet achter de pc. Iedereen is een vakman in zijn/haar vakgebied. Door de goede samenwerking tussen deze vakmensen, zorgt aannemersbedrijf Teunissen dat ieder utiliteitsbouw project tot een succesvol resultaat komt.

Uw droomplannen helder?

Nadat uw wensen zijn uitgetekend verzorgen wij graag de rest voor u! Neem contact op met Geert van Dijck. "Ik denk graag met u mee."

Neem contact op

Wat wij verstaan onder aannemer zorg

Als aannemer zorg kunnen wij voor u aan de slag om uw zorgwoning, zorginstelling of mantelzorgwoning te realiseren. Dit kan voor particulieren, overheden en bedrijven. In deze specifieke tak van utilteitsbouw is het zaak dat uw beoogde project zowel kan huisvesten als haar nut kan volbrengen. Juist daarom is Aannemersbedrijf Teunissen wat u zoekt, met een succesvolle reputatie op dit gebied.

“We denken graag mee met de klant; wat zijn de wensen en hoe kunnen we deze realiseren binnen het beschikbare budget? Uiteraard is kwaliteit daarbij zeer belangrijk."

Geert, bedrijfsleider Aannemersbedrijf Teunissen

De meerwaarde van Aannemersbedrijf Teunissen

De keus voor een aannemer utiliteitsbouw gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Vandaar dat wij u onze meerwaarde bieden:

  • Onze experts hebben jarenlange ervaring op verschillende bouwprojecten;
  • Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het ontwerp en de keuze van materialen;
  • Wij voeren het uit, geheel volgens uw wensen en eisen;
  • Oplevering binnen de afgesproken tijd.

Meer weten over zorg Aannemersbedrijf Teunissen?

Door de jaren heen is Aannemersbedrijf Teunissen gegroeid tot een gevestigde naam als aannemer utiliteitsbouw projecten. Door onze centrale ligging in Noord-Limburg, in gemeente Venray, zijn wij ook beschikbaar als aannemer utiliteitsbouw in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en alles er tussen in. Wanneer u voornemend bent om een utiliteitspand te gaan plaatsen, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk project

Familie Kuppens

Eersel

Bekijk project

Familie Frencken

Weert

Bekijk project

Familie Duysens

Nederweert